Αναζήτηση
EDWIN
στο ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

EDWIN

EDWIN
Η EDWIN ιδρύθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας το 1947 και είναι γνωστή για την αυθεντικότητα, την καινοτομία και τη δεξιοτεχνία της. Ο ιδρυτής Tsunemi Yonehachi αγαπούσε το τζιν και ήταν από τους πρώτους εμπόρους που έφεραν vintage αμερικανικά τζιν στην Ιαπωνία στη μεταπολεμική εποχή, προκαλώντας μια εμμονή εθνικής εμβέλειας με το τζιν.
Ο Tsunemi προτιμούσε το φθαρμένο denim των vintage αμερικανικών και το 1961, εμπνευσμένη από την αυξανόμενη ζήτηση, η EDWIN παρουσίασε το πρώτο τζιν Made in Japan. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, η EDWIN είχε καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην κατασκευή denim, πειραματιζόμενη με τεχνικές πλύσης στο EDWIN Wash House που επηρέασαν τις διαδικασίες πλύσης denim σε όλο τον κόσμο με καινοτομίες, όπως το ONE WASH και το OLD WASH.
Καθώς η δεκαετία του 1980 έφτασε, κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τεχνική που άλλαξε τον κόσμο του denim για πάντα: το πλύσιμο με πέτρα, μια τεχνική που χρησιμοποιείται από κατασκευαστές denim σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα, η EDWIN μπορεί να υπερηφανεύεται για τη χρήση αποκλειστικών υφασμάτων, επαναστατικών τεχνολογιών παραγωγής, τελευταίας τεχνολογίας φινιρίσματος και εξελίξεων στον σχεδιασμό και την εφαρμογή. 
Κλείσιμο Καλαθίου
Block21
Προστέθηκε στο καλάθι!