Αναζήτηση
CLAE LOS ANGELES
στο ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

CLAE LOS ANGELES

Το όνομα CLAE γεννήθηκε από τη λέξη clay =πηλός. Πρώτη ύλη που παίρνει μορφή από την κίνηση και την αντίληψη.

«Η CLAE είναι μια ιστορία πάθους για τα sneakers. Είναι μια φιλοδοξία να προσφέρουμε μια συλλογή με καθαρές γραμμές, συνδυασμένη με τα πιο όμορφα υλικά, σχολαστικές πρακτικές κατασκευής και καινοτόμες λεπτομέρειες. Να προσφέρουμε διαχρονικές σιλουέτες περιορίζοντας παράλληλα το οικολογικό μας αποτύπωμα και δημιουργώντας μια κοινότητα που είναι συνώνυμη με τις αξίες μας. Το όνομα δημιουργήθηκε σε ένα λεπτό, ενώ η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες» 

 Jérôme Thuillier, Brand Director 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ LOS ANGELES

Το brand γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, μια συνεχώς μεταβαλλόμενη μεγαλούπολη, γεμάτη αντιθέσεις που εκτείνεται στο άπειρο.

Από τους λόφους του Χόλιγουντ έως τις παραλίες της Βενετίας, μέχρι τους δρόμους του Κέντρου, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, τα χρώματα και η κομψότητά της, αποτελούν την έμπνευση για τους δημιουργούς της Clae.

 

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα, η Clae συνεργάζεται με το ίδιο εργαστήριο το οποίο βρίσκεται στην πόλη Ho Chi Minh στο Βιετνάμ.

Χάρη στον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής, η Clae μπορεί να προσφέρει ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, τηρώντας τις ίδιες αξίες με αυτές που είχε και όταν ξεκίνησε.

 

 

ΜΟΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Η Clae οφείλει πολλά στην ποιότητα των δερμάτων που χρησιμοποιεί και πέρα από αυτό, μπορεί να διασφαλίσει, ότι οι διαδικασίες κατασκευής των προϊόντων της, είναι σύμφωνες με τις οικολογικές και κοινωνικές της δεσμεύσεις.

Στην συνεχή αναζήτησή της για την προστασία του περιβάλλοντος, αφήνοντας έτσι το δικό τους αποτύπωμα, αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα υλικά μέσω της ανακύκλωσης. Επενδύει πολλά στην Έρευνα & Ανάπτυξη και έχοντας υψηλής ποιότητας πρότυπα εξασφαλίζει υλικά βιώσιμα, υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

 

Κλείσιμο Καλαθίου
Block21
Προστέθηκε στο καλάθι!