Αναζήτηση
BRAVA FABRICS
στο ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

BRAVA FABRICS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ

«Σύγχρονο, συνειδητό, δίκαιο: Πιστεύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον και γι αυτό  αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιβάλλον μας. Για εμάς, η μόδα είναι κάτι περισσότερο από «κομμάτια». Δεν κυνηγάμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε διαχρονικά και ανθεκτικά στο χρόνο κομμάτια φτιαγμένα για να μείνουν.

Προμηθευόμαστε βιώσιμα, υψηλής ποιότητας υλικά και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να δρούμε αρμονικά με τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον καθ’ όλη τη γραμμή παραγωγής. Αυτή είναι η συμβολή μας για έναν καλύτερο κόσμο».

Το όνομα της ήταν αυτό που αμέσως μας τράβηξε την προσοχή: Brava Fabrics. Τι ωραίο να σε λένε Brava! (Καλός)  Ένα ισπανικό brand, συγκεκριμένα από την Βαρκελώνη που έχει έρθει για να μείνει.

Στη Brava ανοίγουν συνεχώς τους ορίζοντες μέσω της δημιουργικότητας, με γνώμονα την οπτική κουλτούρα. Όπως λένε, ο κόσμος είναι γεμάτος ομορφιές που απολαμβάνουν να τις εξερευνούν και μέσα από τις ιστορίες τους να δημιουργούν μοναδικά ρούχα. Αποτέλεσμα? Όμορφα κομμάτια με λεπτομέρειες που όλα έχουν κάτι να διηγηθούν.

     

 

Η μουσική, ο πολιτισμός, τα ταξίδια και η τέχνη για τους δημιουργούς στην Brava, είναι πηγές έμπνευσης. Στενά συνδεδεμένα με τα πράγματα που αγαπούν, κάθε κομμάτι που δημιουργούν αντανακλά λεπτομέρειες των μεγαλύτερων τους παθών.

 Μετατρέπουν ιδιαίτερες στιγμές και στοιχεία της καθημερινότητας σε μοναδικά σχέδια. Έτσι, συνδυάζοντας βιώσιμα υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας, δημιουργούν σύγχρονα, αλλά διαχρονικά ρούχα. «Φτιαγμένα για να διαρκέσουν».

 «Φτιαγμένα για να διαρκέσουν»

               

Στη Brava έχουν δεσμευτεί για δικαιοσύνη και διαφάνεια σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Συνεργάζονται στενά με ατελιέ στην Ισπανία και την Πορτογαλία, γνωρίζοντας προσωπικά τους συνεργάτες τους και έχοντας μαζί τους καθημερινή επαφή.
 

 

Δίκαιες συνθήκες εργασίας, ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, λογικές ώρες εργασίας, νομική δέσμευση εργασίας και αξιοπρεπής μισθός είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τους ανθρώπους που κατασκευάζουν τα ρούχα στους καιρούς της υπερκατανάλωσης και του fast fashion που διανύουμε.   

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Brava είναι 100% οικολογικά, καθώς θεωρεί στις μέρες μας η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση και όχι επιλογή. Για το λόγο αυτό, όλα τα προϊόντα είναι από πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι, βιώσιμη βισκόζη, μαλλί μερινό mulesing free και ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

    

 

Κλείσιμο Καλαθίου
Block21
Προστέθηκε στο καλάθι!